27 noiembrie, 2010

Deocamdata e inchis , trecatorule...


De ani de zile visez sa-mi deschid o mica pravalie cu nimicuri .
Sunt convinsa ca nu voi face o vreo afacere ,dar  sigur Omi va fi foarte fericita . Pentru ea vreau sa deschid pravalia asta si ...pentru tine, trecatorule ...
 Imi vor lua putin timp amenajarile...peretii  am sa-i dau cu un "bleuciel",  pentru ca vreau sa-mi pun pe peretele din spate cateva tablouri din copilarie...
 Firma n-am, rafturi n- am...nici dulapuri cu sertare...nici perdele...(hartiile astea din geam am sa le iau dupa ce deschid).
Aici langa geam, la lumina, cred ca o sa improvizez un fel de vitrina, in care am sa pun nimicurile mele dragi, iar pentru restul ,o sa pun in mijlocul pravaliei un cufar mare...in care sa rascoleasca toti ,dupa pofta...(ce fain ar fi fost  aici cufarul meu de la bunicu" , (a ars acum doi ani cu tot ce am avut prin mansarda...of cate nimicuri  mi-au ars atunci..dar asta e ,nu vreau sa ma mai gandesc la ce a fost, ce rost mai are?).
Am sa mai pun undeva, intr-un colt , o masa cu doua scaune ,sa mai stai pe la noi,trecatorule,  sa bei un ceai cald si sa rasfoiesti, in tihna,  vreun almanah din ''900 toamna".
Am sa pun si muzica.... asa in surdina..."chitara rece cu ceai cald ",  :))...Ce zici?

Deschidem peste cateva zile, deja te asteptam, trecatorule...
Posted by Picasa